Butiken

Thornstroms Store Front

På Storgatan 29 finner du en av Linköpings äldsta vintage -och antikaffärer. Här kan du köpa, sälja, byta och värdera en mängd föremål. Med snart 40 år i branschen och med andra generationen ägare inom familjen Thörnström så kan du känna dig trygg när du gör affärer med oss.

När företaget startades 1981 så var det en renodlad myntbutik som idag har växt till ett företag med 5 heltidsanställda med bred kompetens inom olika områden. Vi handlar med smycken, guld, silver, ädelstenar, klockor, mynt, sedlar, frimärken, antikt, glas, keramik, blankvapen och mer därtill..

Välkommen in i butiken för att sälja det du inte längre har någon glädje av eller för att finna just det unika föremål du kanske sökt länge. Har du inte möjlighet att ta dig till vår fysiska butik så har vi ett stort urval av sortimentet här i vår webbshop och i vår butik på Tradera.

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till oss på telefon eller mail.

VI FÖRHÅLLER OSS NU TILL EN ANNORLUNDA VARDAG
Butiken är igång som vanligt med både inköp, värdering och försäljning.
Det är väldigt höga guld och silverpriser vilket gör att det är rätt läge att avyttra sådant du inte längre behöver. Tillhör du en riskgrupp så finns nu möjlighet att boka ett möte utanför våra öppettider för att både köpa och sälja. Vi kan även gör hembesök och hämta föremål ni vill sälja vid dörren. Kontakta oss så hittar vi tillsammans en lösning. 

Mvh
Vi på Thörnströms